Подайте искане за възстановяване. В хода на проверката по искането ще Ви дадат и предписания да подадете неподадените декларации и въобще да се направи необходимото преди да възстановят сумите.
Здравейте! Трябва да направя корекция на Декларация 1 и 6 за м. 02 която е пусната по ел. път. Интересува ме дали мога да ги направя тези корекции по ел. път? Когато се пуска коригираща  Декларация 1 трябва да пускам само за едното лице/ проблемното, за което трябва да коригирам данните / или за четирите лица / общо както съм си пуснала за този период /. Когато се коригира Декларация 6 какво трябва  да пиша новите данни или разликата м/у подадената през м. 03 и новите данни? Ако някои знае и е правил коригиращи Декларации нека ми пише. Благодаря Ви предварително!


Здравейте на всички! Аз имам проблем с ЗДДФЛ и не знам как да коригирам Декларации 1 и 6, проблема е през 11.2015г. предишният счетоводител е на числил  данък на шест заплати след пенсия  на колежка, а не е трябвало. Как да коригирам Декларация 1 и 6 този месец. Искам да го възстановя .Моля за помощ, какво точно трябва да направя